Lille Annas 60-årsjubileum!

Samarbeidspartnere


Har du ett varumärke eller ett företag som behöver stärka sin identitet eller vill du öka trovärdigheten i din produktportfölj? Med hjälp av våra älskade karaktärer kan vi hjälpa dig att nå dina mål.

Våra mest kända karaktärer som Lilla Anna, Laban, Tummen och Långa Farbrorn har hjälpt olika produkter och företag att nå sina mål. Resultaten ses ofta i ökad identifiering och glädje från konsumenten och i ökad försäljning. Ett exempel på detta är de böcker som är baserade på våra varumärken, dessa finns på härlig andra plats i svenska bibliotekets lista över mest utlånade böcker. En bekräftelse på att vi har en av Nordens mest populära barnbokskaraktärer.

För att bli licensinnehavare av våra märken måste du uppfylla våra högt uppsatta standarder. Vi är strikta i vilka situationer licensen kommer att användas och våra krav på kvalitet är mycket höga. Det är viktigt att de företag som har möjlighet att använda våra varumärken representerar kärnvärdena på ett korrekt sätt, till exempel genom att uttrycka god självkänsla och säkerhet men också genom att kommunicera den glädje och lycka som vårt varumärke representerar.

Den starkaste målgruppen efter ålder är 0 till 5 år. Idag har vi cirka 1200 produkter baserade på Laban -karaktären på den nordiska marknaden och delar av asien, som delas med resten av karaktärerna som Lilla Anna, Långa Farbrorn och Tummen. Vi tror också att det måste vara inspirerande och trevligt med de partners vi väljer att samarbeta med.

Vår vision:
”Att skapa nya och bättre möjligheter för barn och vuxna.”
Säkerhet:
Karaktärerna ”snäll och skonsam stil gör att barnen kan vara barnen lite längre och hjälpa dem att behålla och skapa” goda kärnvärden tankar / handlingar mot varandra. ”
Vi vill att alla ska känna sig trygga genom vänskap, kunskap och miljöförhållanden.
Vänskap:
Inger och Lasse Sandbergs karaktärer är alla riktigt trevliga och bryr sig om goda värderingar och inget våld, utanförskap eller annan ondska inträffar
I vänskap bör man kunna känna sig trygg och kunna utvecklas tillsammans med sina vänner i en fantastisk miljö.
Kunskap:
Inger och Lasse Sandbergs böcker och karaktärer är lätta för barn att förstå och lätt för äldre barn att läsa själva. De är också ofta bekanta för barnen.
Vi arbetar hela tiden med att skapa nya och bättre möjligheter för barn och vuxna. Skapa säkerhet genom kunskap, lär dig att vara en god vän och skydda vår miljö.
Miljö:
En hälsosam och säker miljö för oss har alltid varit otroligt viktig. Både när det gäller utvecklingen av säkra och giftfria produkter och att alltid använda ett miljövänligt alternativ som möjligt när det gäller hantering och frakt. Vi fokuserar på människorna omkring oss, barnen som är vår framtid och genom att ge dem kunskap, självkänsla och trygghet kommer de att kunna hantera och förbättra den i framtiden.Idag är vi stolta över det samarbeten som vi har med följande företag. 
Filmlance International AB - Filmlance är ett av Sveriges största oberoende produktionsbolag, som sedan starten 1988 producerade kvalitetsfilmer för både bio och tv. Filmografin innehåller 70 titlar. Filmer, tv -drama, animationer och kortfilmer. Flera av produktionerna har vunnit priser och får stor uppmärksamhet på festivaler världen över.

Raben och Sjögrén (Norstedts) -  Norstedts, ett av Sveriges ledande barn- och ungdomsbokförlag. Förlaget ger ut böcker för alla åldrar av ledande svenska och internationella författare och illustratörer, samt ljudböcker, musik, spel och icke-böcker.

Rights & Brands - Är en litteraturrättighets- och märkeslicensieringsbyrå. Våra tjänster inkluderar alla aspekter av karaktärsrepresentation och varumärke, från publicering och PR till licensiering, merchandising och digital.
Med utgångspunkt från en strategisk bas i nordisk litteratur och design är vår plattform byggd på kunskap, passion och människor. Med ett världsomspännande nätverk av underagenter och över 600 kunder är vår internationella kunskap och verksamhetskapacitet unik.

Sony Music - Jobbar med att hitta, utveckla och marknadsföra våra svenska och internationella artister, strösslar vi också på innovation, kreativitet och transparens, något vi är väldigt stolta över att vi har uppmärksammats för. Sony Music som skivbolag jobbar hårt för att ge artister alla de verktyg de behöver för att bryta igenom bruset, nå sina drömmar och träffa oss rakt i hjärtat med melodier, verser och refränger som bara de kan. Du hittar mer info under streamingtjänster.

WiLa stenhuggeri - Är ett samarbete där royaltyn för varje gravsten går oavkortat till barncancerfonden från Tre Sandberg AB. En barngravsten som tagits fram med syfte att bidra till barncancerfonden. Vilket resulterat i att vi nu kan erbjuda en gravsten i form av det snälla lilla spöket Laban var på grund av Victors kärlek till det snälla spöket Laban. Läs mer här.Några fler av våra fantastiska samarbetspartners i Sverige är: 
Popomax / Glimmis
Tosa
Cherry on top
Dacapo Silver
Teater DaCapo
Örebro slott
Junior Productions 
Panikteatern
Jotex
Värmlands Museum 
Sundstabadhus
Nordanro
Cozee a KOULI BRANDS AB
Elit Hotel 


Utanför Sverige: 
Fairytell IVS
Vigmostad & Bjorke AS
Jutta Paulina Toiva - Kärkkkäinen
Vanvere Edizioni de Stefania Camilli  
All things commerce
Martinex OY
Graniph Inc
Albatros Media A.S