Lille Annas 60-årsjubileum!

Om oss

Vi är ett familjeägt företag Värmland, Sverige. Företaget äger och arbetar med rättigheterna till Inger och Lasse Sandbergs barnbokskaraktärer.

Tillsammans har Inger och Lasse skrivit och illustrerat mer än 100 böcker för barn i åldern 1 till 10 år. Några av böckerna av Inger och Lasse Sandberg ges ut på 33 språk. De skandinaviska länderna har visat ett nästan lika stort intresse för böckerna som Sverige. I över 30 år har Sandberg -böckerna varit på andra plats i den svenska biblioteksstatistiken med i genomsnitt över en miljon böcker inhyrda från alla kategorier.

Nästan alla barn och till och med deras föräldrar och morföräldrar vet vem Lilla Spöket Laban är. Ett bevis på att böckerna skapar glädje och identifiering bland dagens barn kommer i form av de många brev och bilder som skickas till oss på Tre Sandberg, Inger och Lasse från barn och lärare.
Barnboks-recensörer från hela Sverige har sett att barn så unga som 1 år kan identifiera Lasse Sandbergs karaktärer.


Förutom böckerna finns det runt 60 tv-program om och med Tummen, Lilla Anna och den Långa Farbrorn och den Lilla Spöket Laban och hans syster (Labolina). Förutom dessa program finns det cirka 60 shower med andra karaktärer som Pulvret.

7 filmer har varit på biografer i Sverige. Filmer har också varit på bio i Holland och Frankrike med stor framgång.

Alla nordiska länder har också spelat upp avsnitt från filmerna på tv så att alla barn har möjlighet att se dem.

Varmt välkommen att kontakta oss.

VD
Dan Lundqvist
[email protected]
073 - 5266433

Delägare, Web, Sale & Office
Tina Sandberg
[email protected]
070 -7821017

Kontakt
Lotta Vikander
[email protected]
073 - 5270444